festesociLa Penya Blaugrana de les Muntanyes de Prades ja té més de 150 socis en el seu primer any de vida. Si us animeu a participar d'aquesta associació us podeu fer socis enviant aquest formulari omplenat. Visca el Barça!
There is no form with this name, Please check the url and the form management

 bsquemlogo  assambleaweb

Participa al concurs "Busquem Logo". Tens temps
fins el 24 de juny per fer-nos arribar les teves propostes.

Pots enviar el teu disseny a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la o lliurar-la/les a algun membre de la Junta.

Entre tots els assistents a l'Assamblea General del dia 26 triarem el que més ens agradi i serà el Logo que representarà la Penya Blaugrana Muntanyes de Prades.

Si el teu logo és l'escollit, et regalarem 1 any de quota gratuïta. Anima't!

El proper 26 de juny, a les 10 del vespre es cel.lebrarà la Primera Assamblea GENERAL de Socis, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament.

Ordre del dia:

- Informació general
- Votacions per escollir el logo que ens representarà
- Precs i Preguntes

Els que encara no ho hagin fet podran fer-se socis i/o pagar la quota.

escutbarca0001 Un grup d'aficionats al futbol i socis seguidors del Futbol Club Barcelona està creant una Penya Blaugrana a Prades. Amb el lema: "Fem Barça, fem Penya" es vol aconseguir reunir a tots els aficionats d'aquest club esportiu, vinculats amb Prades i poder disfrutar dels nombrosos avantatges de formar part d'una penya pròpia del nostre poble. Els tràmits previs a la Fundació de la Penya, s'estan fent d'acord amb el vist-i-plau del Futbol Club Barcelona.Un dels primers passos a fer, va ser buscar un adeqüat per l'associació. Es va escollir: PENYA BLAUGRANA MUNTANYES DE PRADES (PBMP). Descarregar-se el Primer Cartell informatiu en pdf.

  Mapa Web   I    Avis Legal
pradesinfo